Tech Stirrup Venice Plus Evo Stijgbeugel Silver/Titanium
Tech Stirrup Venice Plus Evo Stijgbeugel Silver/Titanium
Tech Stirrups stijgbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben de grootste opening op de markt. Dankzij het veiligheidsmechanisme dat aanwezig is in de stijgbeugels van Tech Stirrups,...
€ 420,00
€ 399,95
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
Tech Stirrups stijgbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben de grootste opening op de markt. Dankzij het veiligheidsmechanisme dat aanwezig is in de stijgbeugels van Tech Stirrups, moet de voet het mogelijk maken om het bewegende deel te openen bij een val. Het bewegende deel sluit dan automatisch.

VENICE PLUS EVO VOETBED Venice Plus Evo stijgbeugels zijn uitgerust met 4 schokabsorberende inzetstukken die ervoor zorgen dat de stijgbeugel de natuurlijke bewegingen van de voet kan begeleiden, waardoor zowel de prestaties van de ruiter als het gevoel van comfort tijdens het gebruik worden verbeterd.

VENICE PLUS EVO GRIP Het piramideprofiel, speciaal ontworpen voor springen en veelzijdigheid, garandeert maximale grip in zowel natte als droge omstandigheden, terwijl de helling van 5° het verlagen van de hielen bevordert. Indien nodig is het mogelijk om de insert en de schokabsorberende inserts eenvoudig te vervangen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies