NAF Immunoforte 1 liter
NAF Immunoforte 1 liter
De nieuwste weerstand booster van NAF! Een verpletterende formule voor paarden met weerstandproblemen of een aangetast immuunsysteem. Blijf gezond met NAF Immuforte, een unieke mix van...
€ 53,95
Prijs per 1 L
Aantal: 
Bestellen
 

De nieuwste weerstand booster van NAF! Een verpletterende formule voor paarden met weerstandproblemen of een aangetast immuunsysteem.

Blijf gezond met NAF Immuforte, een unieke mix van immuniteitskruiden die synergetisch werken met lysine om het immuunsysteem te ondersteunen. Aanbevolen voor een aangetast immuunsysteem bij paarden en pony's, als gevolg van fysiologische stress, hard werken, reizen, nieuwe omgeving of ouderdom. Ook aanbevolen tijdens boxrust en bij herkenning van zieke paarden of paarden die in contact zijn geweest met besmette paarden. Immuforte biedt voedingsondersteuning voor de aanmaak en de activiteit van bloedcellen en voor een normale immuunrespons en functie. Immuforte wordt aanbevolen voor oudere paarden omdat de immunosenescentie invloed heeft op het verouderingsproces en de daarmee samenhangende verminderde immuniteit.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!