Excellent lijnzaadolie 5 liter
Excellent lijnzaadolie 5 liter
Lijnzaadolie is een veelgebruikt voedermiddel voor paardeneigenaren, vanwege het hoge gehalte aan  omega-3 vetzuren  die het bevat. Deze vetzuren zijn essentieel voor het behoud van...
€ 25,95
Prijs per 5 liter
Aantal: 
Bestellen
 

Lijnzaadolie is een veelgebruikt voedermiddel voor paardeneigenaren, vanwege het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren die het bevat. Deze vetzuren zijn essentieel voor het behoud van een gezonde huid en het ondersteunen van het immuunsysteem bij paarden. Bovendien draagt lijnzaadolie bij aan een glanzende vacht. Dit product is 100% koudgeperste lijnzaad, waarbij alle natuurlijke werkzame stoffen intact zijn gebleven.

Naast het ondersteunen van huid en vacht, wordt lijnzaadolie ook gebruikt om gewicht te verminderen of op peil te houden en om de vertering van paarden te ondersteunen. Het ondersteunt de spijsvertering en darmwerking, en is ideaal te gebruiken tijdens de verharingsperiode.

Bovendien is dit product GMP+ FSA geborgd, wat betekent dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen voor een optimale gezondheid van het paard. Het voederadvies is 15-30 ml per dag, afhankelijk van de grootte van het paard. Voor gemakkelijk afmeten van de hoeveelheid met een jerrycan, kan een pomp of kraan worden toegevoegd.

Voederadvies
15 - 30 ml per dag.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!