EQUITHÈME "Pepit" cap Zwart-Zwart EQUITHÈME "Pepit" cap Zwart-Zwart
EQUITHÈME EQUITHÈME
EQUITHÈME "Pepit" cap Zwart-Zwart
Mat zwart. ABS helm, zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij extreme temperaturen. EPS (geëxpandeerd polystyreen) binnenschaal met hoge dichtheid is zeer licht en heeft uitstekende...
€ 119,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Mat zwart.
ABS helm, zeer goed bestand tegen schokken, zelfs bij extreme temperaturen. EPS (geëxpandeerd polystyreen) binnenschaal met hoge dichtheid is zeer licht en heeft uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Honderden ingelegde halve cirkels op het oppervlak van de buitenschaal helpen schokken te absorberen, maar in combinatie met de voorste, achterste en centrale ventilatieopeningen, verhogen ze ook de hoeveelheid lucht die door de helm stroomt. De uitneembare en wasbare binnenvoering van textiel absorbeert vocht. Verstelbaar dmv draaiknop. Microvezel kinband met kinbeschermer, quick release clip en 4-punts achterbevestiging om de neklijn te volgen. Soepele klep. Gewicht: tussen 430 en 530g. Helm is CE gelabeld, CE VG1 01.040 2014-12 gecertificeerd volgens de 2016/425/EU regelgeving.

Speciale kleine maat cap
Verkrijgbaar in 49-51 en 52-54
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies