Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers
Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers
Stubben FreeFlex Hybrid peesbeschermers
"Hard Shell Impact Protection and Flexion"De unieke FreeFlex veerkappen en coatingkappen vullen de Stübben &Evolution productlijn aan met nog twee innovatieve producten. De...
€ 119,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

"Hard Shell Impact Protection and Flexion"De unieke FreeFlex veerkappen en coatingkappen vullen de Stübben &Evolution productlijn aan met nog twee innovatieve producten. De anatomisch gevormde FreeFlex hoef- en beenbescherming is ontworpen om de pees en het fetlockgewricht van het paard te omsluiten. Het flexibele ontwerp van de harde schaal maakt niet alleen veilige bescherming tegen stoten mogelijk, maar tegelijkertijd vrije en natuurlijke bewegingen, zonder beperkingen. In tegenstelling tot gewone hardshell gangpaden, die de natuurlijke bewegingen van het paard beperken vanwege hun aard, zijn de FreeFlex beenkappen flexibel en ondersteunen ze het paard in zijn bewegingen. Zo combineren de FreeFlex producten betrouwbare bescherming met een unieke mobiliteit. Het ademende ontwerp zorgt ook voor een constante ventilatie van het been van het paard.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies