HELTIE horseĀ® Rozenbottel
HELTIE horseĀ® Rozenbottel
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 15,00
Prijs per 250ml
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

HELTIE horse® Rozenbottel

“Rijke bron van vitamine C en ondersteunt het afweersysteem”

HELTIE horse® Rozenbottel is een vloeibare rozenbottel tinctuur. Rozenbottel is rijk aan vitamine C en antioxidanten en ondersteunt het afweersysteem en de gewrichtsfunctie van het paard. Deze smakelijke tinctuur kan over het voer worden verstrekt of door het drinkwater worden gedaan.

Aanvulling op mineralenbuffet

HELTIE horse® Rozenbottel is een mooie aanvulling op een mineralenbuffet. Voeg 15 ml toe aan 10 liter water en laat jouw paard zelf bepalen of er behoefte is aan deze extra toevoeging. Zorg dat er altijd een waterbak met vers water (zonder toevoegingen) beschikbaar is. Onze ervaring is dat paarden na een dag of 14 minder behoefte gaan hebben aan de rozenbottel. Soms moeten paarden wel even wennen aan de smaak, start eventueel met een lagere dosering door het water. De rozenbottel geeft namelijk een beetje een zurige smaak.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies