Opti Clean
Opti Clean
OPTI' CLEAN is een reinigingslotion voor ogen, oogleden en alle slijmvliezen van het hoofd (snuit, neus, neusgaten...) van paarden, honden en katten. De natuurlijke, biologische formule...
€ 19,95
Prijs per 250ml
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

OPTI' CLEAN is een reinigingslotion voor ogen, oogleden en alle slijmvliezen van het hoofd (snuit, neus, neusgaten...) van paarden, honden en katten. De natuurlijke, biologische formule helpt geïrriteerde ogen te verzachten en kan zo vaak als nodig worden gebruikt. Verwijdert vuil, korsten en afscheidingen die irritatie kunnen veroorzaken. Verzachtende en antiseptische werking. Nuttig in de zomer om het oog en zijn door vliegen bevuilde omgeving te reinigen ... Bevat meer dan 99% actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong.
1- Doordrenk een kompres met Opti Clean.
2- Reinig de oogcontour en de oogleden van alle vuil en onzuiverheden.
3- Eenmaal daags gebruiken voor onderhoud of vaker indien nodig.
Product voor uitwendig gebruik. Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van direct zonlicht en beschermen tegen bevriezing. Goed afsluiten na elk gebruik, Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat geen stoffen die in strijd kunnen zijn met de voorschriften van de FFE, FEI en Racing Code.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies