HELTIE horseĀ® Elektrolyten
HELTIE horseĀ® Elektrolyten
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 23,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

‘Met toegevoegde vitamine B2 ter ondersteuning opneembaarheid’

HELTIE horse® Elektrolyten voor paarden en pony’s. Aanvullen van (verbruikte) energie na training en/of sport. Voor een optimale vochtbalans en ter aanvulling van elektrolyten na zware inspanning en training bij paarden. Met appelsmaak en toegevoegde vitamine B2 welke de opneembaarheid ondersteund. De basis is goede voeding & voldoende training.

Wat doen elektrolyten bij paarden?

Elektrolyten voor paarden zijn onder meer: natrium, kalium, chloride, calcium, magnesium, fosfaat en bicarbonaat. Deze mineralen zijn van belang voor het zenuwstelsel en de spieren. Daarnaast heeft het lichaam elektrolyten nodig voor verscheidene processen, waaronder de zuur-basebalans en de vochthuishouding. Elektrolyten worden in sportdrankjes voor mensen gebruikt in combinatie met een beetje snel opneembare suikers, zoals dextrose. Ook in elektrolyten voor paarden vind je deze combinatie. Dit voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel voor of na de training.

Werking vitamine B2 in elektrolyten

Vanwege wetgeving mogen wij op deze pagina niet verder ingaan op de werking van vitamine B2 in combinatie met elektrolyten. Dit mogen we wel in een persoonlijk gesprek of een aparte informatie website. Wil je meer informatie over de werking van vitamine B2 in elektrolyten? Lees hier meer informatie op ons kennisplatform ask HELTIE.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies