HELTIE horseĀ® Luchtwegen
HELTIE horseĀ® Luchtwegen
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 52,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

‘Stimuleert ook de slijmvorming naast de verzachtende werking’
HELTIE horse® Luchtwegen is een supplementen voor paarden en pony’s welke de luchtwegen ondersteunt. Het heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen van paarden. Geef pollen minder kans. Ook bij met inademen van stof.

Voor gezonde luchtwegen paard

Bij een normale ademhaling zorgen trilhaartjes en slijm voor het filteren van stofdeeltjes in de lucht. In een stoffige omgeving kan het voorkomen dat de werking onvoldoende is. Dit kan kriebel in de keel als gevolg hebben.
HELTIE horse® Luchtwegen heeft een verzachtende werking op de luchtwegen en vult de slijmstoffen aan die het lichaam nodig heeft om de lucht doelmatig te filteren. Daarnaast maakt het eventueel vastzittend slijm los.

Op basis van de volgende kruiden: Eucalyptus (Eucalyptus globulus), Zonnehoed (Echinacea), Witte wilg en Schisandra (Schisandra chinensis).

Geef pollen bij paarden minder kans

HELTIE horse® Luchtwegen is ook in te zetten om pollen minder kans te geven. Geef een onderhoudsdosering aan je paard op dagen wanneer pollen in de lucht zijn.

Wij mogen vanwege wetgeving hier niet vermelden waar HELTIE horse® Luchtwegen allemaal bij wordt ingezet, maar dit mogen wij wel in een persoonlijk gesprek uitleggen. 

Ook geschikt voor honden

HELTIE horse® Luchtwegen is ook uitermate geschikt voor honden. 

 

Gebruik paard:
Laag (onderhoud): 2 x per week 25-30 ml
Hoog: 7-10 dagen 100 ml per dag

Hieronder een tabel met de prijs per dag. Deze tabel is berekend op een gebruik van 30ml per dag.

Verpakking Prijs Dosering Voldoende voor Prijs per dag
1000 ml € 52,95 30 ml 33 dagen € 1,59

 

 

Gebruik hond:
Laag (onderhoud): 2 x per week 5 ml
Hoog: 7-10 dagen 5 ml per dag

Inhoud:
1 Liter

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies