HELTIE horseĀ® Detox
HELTIE horseĀ® Detox
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 53,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

‘Ondersteunt naast de lever en nieren ook de galfunctie in de darmen’
HELTIE horse® Detox voor paarden ondersteunt de reinigende werking van de lever, nieren en galfunctie. Daarnaast heeft het een antioxidante werking (detox).

Dit supplement bevat de kruiden kurkuma, boldo (Peumus boldus), artisjok (Cynara scolymus) en mariadistel (Silybum marianum L.) welke bekend staan op de antioxiderende werking.

Wanneer geef je paarden een detox?

Natuurgeneeskundigen adviseren om paarden zowel in het voor- als najaar een detox te geven. Afvalstoffen worden opgeslagen in de lever en in vetweefsel. In de natuur gaan paarden op zoek naar kruiden om het lichaam te reinigen, zoals distels. Daarnaast is er in de winter minder voeding beschikbaar waardoor deze paarden vermageren. Tijdens deze vermagering in de winter wordt het vetweefsel met daarin de afvalstoffen afgebroken. Doordat onze paarden in de winter worden door gevoerd en geen reinigende kruiden krijgen is het raadzaam om ze in het voor- en najaar een detox te geven. Daarnaast is het raadzaam om dit ook te doen na het geven van medicijnen.

Meer informatie over detox voor je paard?

Wij mogen vanwege wetgeving hier niet vermelden waar HELTIE horse® Detox allemaal bij wordt ingezet, maar dit mogen wij wel in een persoonlijk gesprek uitleggen. 

Ook geschikt voor honden

HELTIE horse® Detox is ook uitermate geschikt voor honden. 

 

Gebruik paard:

Onderhoud: 1 x daags 50 ml per paard gedurende 7 dagen.
Neem contact op voor de juiste dosering voor jouw paard. Elk paard en elke situatie is anders. 

Hieronder een tabel met de prijs per dag. Deze tabel is berekend op een gebruik van 50ml per dag.

Verpakking Prijs Dosering Voldoende voor Prijs per dag
1000 ml € 53,95 50 ml 20 dagen € 2,70

 

 

Gebruik hond:
1 x daags 5 ml per hond gedurende 5 tot 7 dagen.
Herhaal indien nodig.

Inhoud:
1 Liter

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies