HELTIE HorseĀ® Brandnetel
HELTIE HorseĀ® Brandnetel
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 35,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

“Bloedzuiverend en stimuleert het immuunsysteem”

Vloeibare brandnetel tinctuur voor paarden en pony’s. Goed voor de bloedsomloop en voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacterieĢˆn in de darmen. Houdt de bloedvaten schoon. Vloeibare brandnetel voor behoud gezondheid.

Brandnetels zijn rijk aan vitamine A, C, D en K. Ze bevatten veel mineralen en calcium, kalium, magnesium, koper, silicium en ijzer. Brandnetels bevatten antihistamine wat helpt bij paarden met kriebel in de zomer of als pollen in de lucht zijn.

Vloeibare brandnetel over het voer of in waterbak paard

Vloeibare brandnetel tinctuur kan gegeven worden in een kuur van 14 dagen. Dit kan zowel over het voer of in een aparte waterbak. Met vloeibare brandnetel in een waterbak kun je je paard naar behoefte laten drinken. Je zult zien dat paarden na 10 à 14 dagen de waterbak met brandnetel uit zichzelf laten staan.

Verschil vloeibare en gedroogde brandnetel paard

Wil je meer weten over het verschil tussen vloeibare en gedroogde brandnetel? Lees dan meer in het informatieve artikel op ons kennisplatform askHELTIE. Hier mogen wij dat vanwege wetgeving niet vermelden. Lees er meer over op het kennisplatform askHELTIE.

Wij mogen vanwege wetgeving hier niet vermelden voor welke aandoeningen HELTIE horse® Brandnetel kan worden ingezet, maar dit mogen wij wel in een persoonlijk gesprek toelichten. 

Samenstelling:
Brandnetel (Urtica dioica), Natriumchloride en magnesiumchloride.

Gebruik paard over voer:
Laag (gedurende 14 dagen): 10 ml per dag
Hoog (gedurende 14 dagen): 20 ml per dag*
*Start de eerste 3 dagen met 10ml per dag om het rustig op te bouwen

Het is niet noodzakelijk om HELTIE horse Brandnetel langer dan 14 dagen achter elkaar te geven. Deze kuur eventueel elk kwartaal herhalen.

Gebruik paard in waterbak:
Heb jij al eens een waterbak met onze brandnetel gemaakt? Je paard zal naar behoefte de brandnetel drinken. Vaak zien we dat de waterbak met brandnetel als eerste leeg is!
De verhouding is 30-50ml per 20 liter water. Dit kun je dagelijks toevoegen totdat je ziet dat je paard de waterbak met brandnetel laat staan.

Hieronder een tabel met de prijs per dag. Deze tabel is berekend op een gebruik van 10ml per dag.

Verpakking Prijs Dosering Voldoende voor Prijs per dag
1000 ml € 35,95 10 ml 100 dagen € 0,35

 

 

Inhoud:
1 Liter, voldoende voor 100 dagen bij gebruik lage dosering van 10ml per dag

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies