HELTIE horseĀ® Huidspray
HELTIE horseĀ® Huidspray
Bacteriën worden vaak gezien als iets dat vies is en wat we niet willen. Maar wist je dat merendeel van de bacteriën juist positief zijn en noodzakelijk? Om die reden zitten er...

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 13,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Bacteriën worden vaak gezien als iets dat vies is en wat we niet willen. Maar wist je dat merendeel van de bacteriën juist positief zijn en noodzakelijk? Om die reden zitten er Effectieve Micro-organismen(EM) in de HELTIE horse® Huidspray!

Wat zijn Effectieve Micro-organismen?

Effectieve Micro-organismen(EM) zijn de goede organismen (bacteriën) die goed zijn voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën. De Effectieve Micro-organismen worden ook wel ‘blije bacteriën’ genoemd.  De combinatie van rietsuikermelasse en effectieve micro-organismen geven na fermentatie een mengsel van actieve bacteriën, schimmels en gisten. Dit mengsel bevordert het natuurlijk evenwicht waardoor ongunstige bacteriën worden verdreven.

HELTIE horse Huidspray ter ondersteuning van de huid

De Huidspray ondersteunt en hersteld het microbiële evenwicht van de huid bij consequent gebruik. Het ondersteunt daarbij het herstellende vermogen van de huid en beschermt tegen ongunstige invloeden van micro-organismen.

Spray de HELTIE horse® Huidspray 1-3 keer daags op de aangedane plekken en laat deze opdrogen. De sprayfles is 360 graden draaibaar, dus ook op de lastig te bereiken plaatsen te gebruiken. Doordat er in deze sprayfles geen lucht bij ‘de blije bacteriën’ kan komen, gaat de werking van de spray niet verloren.

Huidspray ook geschikt voor honden en mens

De HELTIE horse® Huidspray is ook toepasbaar bij honden en mensen. Hiervoor geldt dezelfde gebruiksaanwijzing van 1-3 keer daags aanbrengen en laten opdrogen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies