HELTIE horseĀ® Straalgel
HELTIE horseĀ® Straalgel
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 18,95
Prijs per 200ml
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heb jij een paard met zachte en of natte stralen? Bacteriën en schimmels zijn vaak de oorzaak van natte en onrustige stralen. Maar wist je dat je met de juiste bacteriën deze natte stralen weer goed kan krijgen? Om die reden zitten er effectieve micro organismen in de HELTIE horse® Straalgel!

Hoe werken Effectieve Micro-organismen(EM)?

Effectieve Micro-organismen(EM) zijn de goede organismen (bacteriën) die goed zijn voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën. De Effectieve Micro-organismen worden ook wel ‘blije bacteriën’ genoemd.  De combinatie van rietsuikermelasse en effectieve micro-organismen geven na fermentatie een mengsel van actieve bacteriën, schimmels en gisten. Dit mengsel bevordert het natuurlijk evenwicht waardoor ongunstige bacteriën worden verdreven. Dit wordt ook wel het dominantie principe genoemd. De groep gunstige bacteriën wordt dan groter dan de groep ongunstige bacteriën. Hiermee help je herstellen in plaats van dat je zowel de gunstige als ongunstige bacteriën wegneemt in het geval bij desinfectie.

HELTIE horse® Straalgel ter ondersteuning van de straal en zool

De Straalgel ondersteunt en herstelt het microbiële evenwicht van de hoef bij consequent gebruik. Het ondersteunt daarbij het herstellende vermogen van de hoef / straal en beschermt tegen ongunstige invloeden van micro-organismen.

Pas de HELTIE horse® Straalgel 1-2 keer daags toe op de natte, onrustige stralen en zool. Reinig voor gebruik de hoef grondig. HELTIE horse® Straalgel is 100% natuurlijk.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies