HELTIE horseĀ® Cannabidolā„¢
HELTIE horseĀ® Cannabidolā„¢
Dit artikel is alleen in de fysieke winkel verkrijgbaar. Wil je zeker weten dat het op voorraad is? App of bel ons even 06 13 23 69 95

Standaard levertijd

ALLEEN IN DE FYSIEKE WINKEL AF TE HALEN

ā‚¬Ā 34,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

‘Ondersteunt het ECS-systeem’
HELTIE horse® Cannabidol™ bevat 10% cannabidoiĢˆden. Het is 100% natuurlijk.. Het ondersteunt het endocannabinoïde systeem (ECS-systeem). Ondersteunt de weerstand, zorgt voor vitaliteit, is een natuurlijke rustgever en kan stressgevoeligheid verminderen.

Het unieke aan HELTIE horse® Cannabidol™  is dat de cannabinoïden worden gewonnen uit kruidnagel in plaats van cannabis. Kruidnagel is een geeneeskrachtigkruid wat ook vol cannabinoïden en terpenen zit. Er zitten verschillende soorten (fyto)cannabinoïden in. Dit komt omdat we verschillende soorten kruidnagelplanten gebruiken en de hennep plant. Daarnaast is het rijk aan omega 3, 6 & 9.

Ondersteunt het endocannabinoïde systeem (ECS-systeem)

Wetenschappers hebben pas begin jaren 90 ontdekt dat mens en dier een heel netwerk aan cannabinoïden receptoren in het lichaam hebben, genaamd het endocannabinoïde systeem. Dit systeem geeft een seintje aan de hersenen om problemen op te lossen en ‘gaten te dichten’ als dat nodig is. Het systeem signaleert op celniveau problemen en communiceert dit naar het brein. Zo weet het brein wat hij moet doen om een probleem te verhelpen. Wetenschappers hebben ontdekt dat deze receptoren in alle organen en weefsels zitten en met behulp van cannabinoïden communiceren. Normaal produceert het lichaam zelf voldoende cannabinoïden maar in stresssituaties of bij gezondheidsproblemen kan het geven van extra cannabinoïden ervoor zorgen dat het lichaam weer sneller in balans komt. Dit werkt rustgevend voor nerveuze paarden.

Cannabidol™ is een zeer effectief hulpmiddel voor paarden om het natuurlijke afweersysteem te bevorderen. Hoe meer verschillende soorten cannabinoïden, hoe meer effect. Het is hierdoor een zeer breed inzetbaar product.

Wij mogen vanwege wetgeving hier niet vermelden waar HELTIE horse® Cannabidol™ allemaal bij wordt ingezet, maar dit mogen wij wel in een persoonlijk gesprek uitleggen.

Ook geschikt voor honden

HELTIE horse® Cannabidol is ook uitermate geschikt voor honden. Voor een gemakkelijke dosering zijn in de webshop doseerpipetjes en doseerspuiten apart te bestellen.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies