Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica
Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica
Vegan Hoofdstel kavalkade Cortica
Vegan kurk hoofdstel
€ 134,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Veganistisch, duurzaam en uniek - "Cortica" trenshoofdstel van kurk

Producten van kurk worden al lang buiten de paardensport gebruikt als duurzaam alternatief voor leer. In de paardensport komen ze echter niet veel voor. Hier willen we vanaf nu verandering in brengen. Als een van de weinige paardensportbedrijven bieden we nu veganistische rijaccessoires van kurk aan. We willen een duurzame voetafdruk achterlaten en veganistische paardenliefhebbers een geweldig alternatief voor leer bieden. De producten zijn bijna twee jaar ontwikkeld en op de proef gesteld, keer op keer veranderd en aangepast. Dit resulteerde in onze duurzame en vegan "Cortica" collectie, bestaande uit een hoofdstel, teugels, chaps en booties.

Het hoofdstel "Cortica" heeft een Engelse gecombineerde neusriem met een anatomisch kopstuk. Zowel het kopstuk als de neusriem zijn zacht gevoerd met imitatieleer. Het hoofdstel is aan beide kanten verstelbaar en de sperriem is afneembaar. De sprankelende hoofdband en de smalle beige streep langs de neusriem zijn geweldige eyecatchers.

Het hoofdstel wordt geleverd excl teugels. Bijpassend teugels wel verkrijgbaar.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies
Op Hemelvaartsdag is de winkel geopend van 12 tot 18u

Online bestellingen kunnen
deze week een dag
vertraging hebben