Roeckl Laila Suntan Roeckl Laila Suntan
Roeckl Laila Suntan Roeckl Laila Suntan
Roeckl Laila Suntan
Licht en luchtig voor de zomer: de LAILA heeft het allemaal! Het combineert dunne, tan-through suntan™ mesh op de backhand met een handpalm gemaakt van zeer ademende MICRO-AIR voor deze...
€ 32,95
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Licht en luchtig voor de zomer: de LAILA heeft het allemaal! Het combineert dunne, tan-through suntan™ mesh op de backhand met een handpalm gemaakt van zeer ademende MICRO-AIR voor deze zomerse rijhandschoen. Dankzij de microperforatie is dit exclusieve materiaal bijzonder luchtdoorlatend, waardoor het ideaal is voor warme temperaturen. De LAILA is echter vooral een rijhandschoen ondanks dat hij licht en luchtig is: hij past als een tweede huid en zorgt voor een betrouwbare grip en tactiliteit aan de teugels. Bovendien is extra trimmen op de wijsvinger niet nodig dankzij de exclusieve COMFORT CUT. Voordeel: De zongebruinde™ backhand in combinatie met de sluiting op de handpalm zorgt ervoor dat de ruggen van je handen gelijkmatig gebruind zijn. Met de TOUCHSCREEN COMPATIBLE-functie kunt u uw smartphone gebruiken zonder dat u uw handschoenen hoeft uit te doen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies
Op Hemelvaartsdag is de winkel geopend van 12 tot 18u

Online bestellingen kunnen
deze week een dag
vertraging hebben