Excellent Horse Superior Halster XS / MINI
Excellent Horse Superior Halster XS / MINI
Het Superior Halster van Excellent Horse is het schoolvoorbeeld van kwaliteit, comfort en gemak. Gemaakt van extra dicht gewoven nylon is het halster extra zacht, flexibel en slijtvast en dankzij...
€ 17,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het Superior Halster van Excellent Horse is het schoolvoorbeeld van kwaliteit, comfort en gemak. Gemaakt van extra dicht gewoven nylon is het halster extra zacht, flexibel en slijtvast en dankzij de toevoeging van fleece op de neusriem en bakstukken worden schuurplekken van het halster voorkomen. Ook zijn er reflecterende details aan het halster toegevoegd, waardoor de zichtbaarheid in het donker wordt vergroot. Het halster is gemakkelijk om en af te doen dankzij de klikgesp-sluiting, wat het halster ook zeer geschikt maakt voor jonge paarden of paarden die kopschuw zijn. Daarnaast is de pasvorm van het halster in een handomdraai te optimaliseren met behulp van het gemakkelijk bedienbare verstelsysteem.

  • Gemaakt van extra dicht gewoven nylon en met fleece op de neusriem en bakstukken
  • Reflecterende details zorgen voor veiligheid in het donker
  • Pasvorm is te optimaliseren met het gemakkelijk bedienbare verstelsysteem
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!