Phytonics Hypo Balance
Phytonics Hypo Balance

Ondersteunt bij hormonale verstoringen waar de hypofyse bij betrokken is. Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags: Paard 1 maatschep Pony 1/2 maatschep 1 maatschep van 5 ml b...

€ 44,95
Prijs per 250gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Ondersteunt bij hormonale verstoringen waar de hypofyse bij betrokken is.

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:
Paard 1 maatschep
Pony 1/2 maatschep
1 maatschep van 5 ml bevat circa 3 gram.
Hond > 25 kg een halve theelepel
Hond 10-25 kg een kwart theelepel
Hond/kat < 10 kg een mespuntje
Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.
Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.
Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.
Toediening
Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig (bij droog voer) het voer/poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!