Bucas Buzz-Off Deluxe Zebra vliegenmasker met oren
Bucas Buzz-Off Deluxe Zebra vliegenmasker met oren
Dit is de fijne vliegenmasker Buzz-Off Deluxe van Bucas. De vliegenmasker beschermt de ogen van je paard tegen insecten. De sterke vliegenmasker Deluxe is gemaakt van duurzaam materiaal. Doordat...
€ 39,95
€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit is de fijne vliegenmasker Buzz-Off Deluxe van Bucas. De vliegenmasker beschermt de ogen van je paard tegen insecten. De sterke vliegenmasker Deluxe is gemaakt van duurzaam materiaal. Doordat het materiaal rondom de ogen naar boven is gebogen, krijgt de vliegenmasker van Bucas een fijne pasvorm. Je kan de vliegenmasker bevestigen met een klittenbandsluiting onder de kin. Daarnaast is de bevat vliegenmasker van Bucas een magneetsluiting. Hierdoor wordt de kans dat de vliegenmasker gaat verschuiven verkleind. Ook bied de vliegenmasker bescherming tegen meer dan 80% van de UV stralen. Let op! De vliegenmasker Buzz-Off Deluxe is uitwasbaar tot 30 graden, gebruik geen droger.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!