Bucas Sweet Itch X Light Bucas Sweet Itch X Light Bucas Sweet Itch X Light
Bucas Sweet Itch X Light Bucas Sweet Itch X Light Bucas Sweet Itch X Light
Bucas Sweet Itch X Light
Sterke deken gemaakt van speciaal polyester stof aan de bovenkant en luchtig, open mesh-stof aan de onderkant. Het materiaal aan de bovenkant beschermt de gebieden waar het paard gevoelig is voor...
€ 145,00
€ 130,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Sterke deken gemaakt van speciaal polyester stof aan de bovenkant en luchtig, open mesh-stof aan de onderkant. Het materiaal aan de bovenkant beschermt de gebieden waar het paard gevoelig is voor jeuk. De deken is zeer licht en hierdoor geschikt om te dragen op warmere dagen. Het luchtige mesh-stof zorgt voor optimale luchtventilatie zodat het paard goed kan afkoelen. De Bucas Sweet Itch X Light helpt ook bij het beschermen tegen de zon. De deken heeft een extra lange nek met uitsparingen voor de oren. Ook de voorpluk wordt beschermd. De buikflap met drie verstelbare kruissingels, biedt extra bescherming tegen vliegen en andere vervelende insecten. De nek is voorzien van 3 klittenbandsluiting. Extra lange staartflap, voor extra bescherming van de staart. Eén borstsluiting.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!