Equi Magnesium Citraat 1,5kg
Equi Magnesium Citraat 1,5kg

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van gronds...

€ 49,95
Prijs per 1,5kg

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat zonder toevoegingen, speciaal voor paarden en Pony's met een magnesiumtekort. Pharmox maakt enkel gebruik van grondstoffen van farmaceutische kwaliteit.


Magnesium is een enorm belangrijk mineraal. Zo is magnesium goed voor de werking van de spieren en draagt het onder andere bij aan de instandhouding van normale botten en tanden.


Waarom Magnesiumcitraat voor jouw paard?Magnesiumctraat is een zeer belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Magnesium zorgt onder andere voor de signaaloverdracht naar de spieren en voor ontspanning van de spieren van je paard. Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels.

Pure Magnesiumcitraat voor Paarden:

  • draagt bij aan de normale werking van spieren;
  • draagt bij aan de normale werking van het zenuwgestel;
  • draagt bij aan de instandhouding van normale botten en tanden;
  • draagt bij aan de vemindering van vermoeidheid;
  • draagt bij aan een normaal eiwitcynthese;
  • speelt een rol in het celdelingsproces.

Wanneer Paard & Pony magnesium gebruiken?- Spierspanningen Darmkrampen en lichaamskrampen
Spierpijn of spierkrampen
Stress, bijvoorbeeld bij wedstrijdstress is magnesium aan te bevelen!
Aan Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat zijn geen aroma's, druivensuikers of andere grondstoffen toegevoegd. Pharmox Magnesiumcitraat bevat 100% pure Magnesiumcitraat.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Online bestellen; gratis verzending mail vanaf 60 euro!
Winkelbezoek is ook mogelijk
yes !