EquiXtreme Bootcleaner
EquiXtreme Bootcleaner

De equiXTREME BootCleaner verwijdert talg, zweet en andere verontreinigingen zonder hulp van water en verzacht leer en naden niet. Het gebruik van te veel water bij de verzorging van leer zorgt erv...

€ 9,95
Prijs per 250ml

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De equiXTREME BootCleaner verwijdert talg, zweet en andere verontreinigingen zonder hulp van water en verzacht leer en naden niet. Het gebruik van te veel water bij de verzorging van leer zorgt ervoor dat de collageenvezels in het leer zeer gemakkelijk opzwellen en daardoor instabiel worden. De sneldrogende equiXTREME schoenreiniger is pH-neutraal en verwijdert zelfs schimmel- en kiemculturen. Dankzij de gebruiksklare vloeibare oplossing kunnen zelfs moeilijk toegankelijke plekken snel en moeiteloos worden gereinigd. Toepassing: equiXTREME BootCleaner aanbrengen op de equiXTREME leerverzorgingsspons, direct op het te reinigen leer aanbrengen, afnemen en laten drogen. Laat het een paar minuten intrekken voor hardnekkig vuil en herhaal het proces indien nodig.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!