EquiXtreme Lederconditioner
EquiXtreme Lederconditioner

De equiXTREME lederconditioner is speciaal voor de snelle verzorging na het reinigen ontwikkelt. De gebruiksklare sproei verzorging met waardevolle kokosolie essenties houden het leder mooi soepel,...

€ 13,95
Prijs per 300ml

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De equiXTREME lederconditioner is speciaal voor de snelle verzorging na het reinigen ontwikkelt. De gebruiksklare sproei verzorging met waardevolle kokosolie essenties houden het leder mooi soepel, geven een mooie glans en beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden. - geschikt voor alle gladde ledersoorten - gebruiksklare oplossing op te sproeien - verzorgt en beschermt het leder - vergeeft een mooie glans - waterafstotend - zeer effectief in gebruik Gebruiksaanwijzing: equiXTREME lederconditioner direct op het gereinigde leder of een zachte doek sproeien, goed inmasseren en laten drogen. Na poleren is niet nodig. Kan voor de snelle oppervlakkige reiniging en verzorging onderweg ook als 2 in 1 product worden gebruikt. Voor het langdurig behouden van de lederkwaliteit raden wij een regelmatig gebruik van de equiXTREME lederreinigers aan.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!