EquiXtreme Lederreiniger
EquiXtreme Lederreiniger

De equiXTREME lederreiniger verwijdert talg, zweet en andere verontreinigingen zonder water te gebruiken en maken het leder zachte en de naden gaan niet open. Het gebruik van teveel water bij de le...

€ 11,95
Prijs per 300ml

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De equiXTREME lederreiniger verwijdert talg, zweet en andere verontreinigingen zonder water te gebruiken en maken het leder zachte en de naden gaan niet open. Het gebruik van teveel water bij de leder verzorging zorgt ervoor dat de collageenvezels in het leder zeer makkelijk opzwellen, waardoor het instabiel wordt. De sneldrogende equiXTREME lederreiniger is pH-neutraal en verwijdert zelfs schimmels en kiemen. Door de gebruiksklare oplossing om te sproeien kunnen ook moeilijk bereikbare plekken snel en makkelijk gereinigt worden. - Geschikt voor alle ledersoorten en -kleuren - Reinigt super snel en voorzichtig - Gebruiksklare oplossing om te sproeien - Geen water nodig - Zeer effectief in gebruik Gebruiksaanwijzing: equiXTREME lederreiniger direct op het te reinigen leder of een zachte doek sproeien, uitvegen en laten drogen. Bij hartnekkig vuil enkele minuten laten inwerken en eventueel herhalen. Na het reinigen van het leder raden wij het gebruik van de equiXTREME lederconditioner aan.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Online bestellen; gratis verzending mail vanaf 60 euro!
Winkelbezoek is ook mogelijk
yes !