Lucky Horse Paardensnoep

3 smaken

€ 5,95
Prijs per 400gram
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heerlijke paardensnoepjes in 3 smaken

Fenegriek
Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn een aanvullend diervoeder, verrijkt met magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt fenegriek.
Fenegriek wordt bij paarden veel gebruikt voor het verbeteren van de weerstand, ter ondersteuing van de spijsvertering en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Magnesium is een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Knoflook
Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn een aanvullend diervoeder, verrijkt met magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt knoflook.
Knoflook wordt bij paarden veel gebruikt voor een optimale weerstand, een gezonde huid, gezonde luchtwegen en een goede bloedsomloop. Magnesium is een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Kurkuma
Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn een aanvullend diervoeder, verrijkt met magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt kurkuma.
Kurkuma wordt bij paarden veel gebruikt als antioxidant en voor gezonde en soepele gewrichten. Magnesium is een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale werking van de spieren. Niet geschikt voor drachtige merries.

Emmer van 400 gram

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!

Geachte bezoeker!
DE WINKEL IS GEWOON OPEN !

I.v.m. het Corona virus werken we met minder mensen tegelijk. Hierdoor kan uw online bestelling iets vertraging oplopen.

Excuses voor het eventuele ongemak!
---------------------------------------------------------------