Freejump Classic Black-Silver

Mooie aerodynamische veiligheidsbeugel van Freejump. De Soft'Up Classic zorgt er voor dat uw voet niet meer vast blijft zitten in de beugel tijdens een val. Deze beugel heeft in tegenstelling t...

€ 279,95
€ 274,95
Prijs per paar

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mooie aerodynamische veiligheidsbeugel van Freejump. De Soft'Up Classic zorgt er voor dat uw voet niet meer vast blijft zitten in de beugel tijdens een val. Deze beugel heeft in tegenstelling tot de Soft'Up Pro geen hoek van 45 graden waardoor hij gewoon recht naast het paard hangt. Veel dressuurruiters geven hier de voorkeur aan omdat de tenen hierdoor minder snel naar buiten draaien. Nog een verschil met de Soft'Up Pro is dat de Classic een iets smaller voetbed heeft en daardoor fijner is voor vrouwelijke ruiters met een kleinere voet. Daarnaast is hij is gemaakt van stevig maar toch licht ABS materiaal en gemaakt uit 1 geheel. De zool heeft goede grip en is uitneembaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!