Pharmahorse Foeneknof
Pharmahorse Foeneknof

Waarom PharmaHorse FoeneKnof voor uw paard?Een uitgebalanceerde mix van Foenegriek en Knoflook. Foeneknof is een aanvullend diervoeder, dat van nature rijk is aan Vitamine A, B1, B2,B6, organisch z...

€ 20,95
Prijs per 2,5kg

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Waarom PharmaHorse FoeneKnof voor uw paard?Een uitgebalanceerde mix van Foenegriek en Knoflook.
Foeneknof is een aanvullend diervoeder, dat van nature rijk is aan Vitamine A, B1, B2,B6, organisch zwavel en diverse mineralen.
Deze veel gebruikte combinatie ondersteunt de gezondheid van uw paard en pony.

Samenstelling per kg
50% Foenegriek poeder100% puur
50% Knoflook granulaat100% puur

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 1 maatschepje per dag
Paard: 2 maatschepjes per dag
1 maatschepje is ± 20 gram
Let op! Foenegriek kan de baarmoeder prikkelen; het verdient voorkeur het gebruik van Foenegriek te beperken tijdens de dracht (houd de lage dosering aan of stop tijdelijke met de toediening van PharmaHorse Foenegriek)
Let op! De aangevolen dosering dient niet overschreden te worden, bij paarden is een hoeveelheid van 0,2 gram knoflook per kilo lichaamsgewicht schadelijk voor de rode bloedlichaampjes; dat betekent voor een paard van 500 kg 100 gram knoflook per dag. Wij adviseren om max. 60 gram per dag aan te houden van de FoeneKnof; dan is de knoflook een zeer gezonde aanvulling op het dagelijkse rantsoen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!