Acederm
Acederm

wondspray

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Voor uitwendig gebruik. Goed schudden voor gebruik. Spray 2 x daags op de wond, Voor een optimale werking de wonden en directe omgeving reinigen met water en eventueel met een niet irriterende vloeibare zeep alvorens te sprayen. 

Indicatie:
Bevordering van de wondgenezing. 

Contra-indicatie:
Geen 

Bijwerkingen:
Geen bekend. Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt die niet op het etiket worden vermeld, wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen 

Wachttermijn:
Nul dagen. 

Speciale voorzorgsmaatregelen, te nemen door degene die het diergeneesmiddel aan de dieren toedient:
Dit diergeneesmiddel wordt geleverd in een houder onder druk en is licht ontvlambaar. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Niet roken tijdens het gebruik van dit diergeneesmiddel. 

Gebruik tijdens dracht en lactatie:
De veiligheid van het diergeneesmiddel is niet bewezen tijdens de dracht en de lactatie. 

Onverenigbaarheden:
Aangezien er geen onderzoek is verricht naar de verenigbaarheid, moet het diergeneesmiddel niet met andere diergeneesmiddelen worden vermengd. 

Bewaren:
Spuitbus onder druk. Tegen direct zonlicht beschermen en niet blootstellen aan temperaturen boven 50ºC. Niet doorboren of verbranden, zelfs niet na gebruik. Het diergeneesmiddel uit de buurt van ontstekingsbronnen houden. Niet gebruiken na de uiterst gebruiksdatum vermeld op het etiket na EXP. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd. 

Uitsluitend voor diergeneeskundig gebruik. Vrije aflevering.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!