Vliegendeken Bucas Buzz-Off  afneembare hals
Vliegendeken Bucas Buzz-Off afneembare hals
De Bucas Buzz-off met afneembare hals is gebaseerd op de originele Buzz-Off vliegendeken van Bucas. Net als het origineel is ook dit model gemaakt van een speciaal ontwikkelde...
€ 129,95
€ 114,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Bucas Buzz-off met afneembare hals is gebaseerd op de originele Buzz-Off vliegendeken van Bucas. Net als het origineel is ook dit model gemaakt van een speciaal ontwikkelde lichtgewicht polyester meshstof die helpt bij het weren van vliegen en UV-straling van de zon.

De geeft de keuze om alleen het lichaam van het paard te beschermen, of zowel het lichaam en de hals van het paard door de bevestiging van het halsdeel. De hals heeft een lusje voor over de oren zodat deze goed blijft zitten.

Dubbele 'hook and loop'-bevestigingspunten aan beide zijden van de nek bevestigen het afneembare halsdeel aan de deken. De buiksingels zorgen ervoor dat de deken op zijn plaats wordt gehouden en de buik van het paard wordt beschermd tegen insecten en vliegen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!