Quick Knot Deluxe 35st Quick Knot Deluxe 35st Quick Knot Deluxe 35st
Quick Knot Deluxe 35st Quick Knot Deluxe 35st Quick Knot Deluxe 35st
Quick Knot Deluxe 35st
De Quick Knot Deluxe heeft 3 armen waardoor deze nog beter blijft zitten in de manen en gemaakt van steviger materiaal waardoor de Quick Knot Deluxe vaker gebruikt kan worden. De Quick Knot...
€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Quick Knot Deluxe heeft 3 armen waardoor deze nog beter blijft zitten in de manen en gemaakt van steviger materiaal waardoor de Quick Knot Deluxe vaker gebruikt kan worden.
De Quick Knot Deluxe is een zeer uniek product wat het maken van knotjes enorm vergemakkelijkt. De Quick Knot is een metalen clip welke door de knot gestoken kan worden en vervolgens wordt deze omgevouwen, hierdoor blijft de knot zitten en is naald en draad overbodig, het elastiekje is enkel nog nodig om de vlecht te maken. De Quick Knot zorgt ervoor dat u sneller klaar bent met vlechten en een mooier resultaat krijgt.
De Quick Knots zijn ook zeer eenvoudig uit de knotten te halen, het is een kwestie van recht buigen en de clip er boven de knot weer uit trekken. Door de Quick Knot wordt een hele hoop tijd bespaard bij het invlechten maar ook bij het eruit halen van de knotjes.

De Quick Knot Deluxe werkt als volgt:

  • Maak de vlechtjes met de gewenste dikte en zet vast met een elastiekje
  • Rol het vlechtje op todat het een mooie strakke knot is
  • Steek de Quick Knot vanaf de manenkam van boven naar beneden door de knot heen
  • Zorg dat de pin van de clip midden door de knot heen komt
  • Vouw de pin van de clip om de knot heen
  • Om de Quick Knot eruit te halen vouwt u de pin weer open
  • Trek de Quick Knot van boven uit de knot


De Quick Knot is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren bruin, zwart en wit. Ook is de Quick Knot Deluxe er in verschillende maten de standaard en de XL voor lange of dikke manen dus de grotere knotten.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies