LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey
LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey
LeMieux Ultramesh Snug Boots Hind Grey
Lemieux Ultra Mesh Snug Boots, nu met verbeterde pasvorm! Het nieuwe ontwerp is de perfecte combinatie van kogel en peesbescherming. De nadruk van deze beschermer ligt op de flexibiliteit en...
€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Lemieux Ultra Mesh Snug Boots, nu met verbeterde pasvorm!
Het nieuwe ontwerp is de perfecte combinatie van kogel en peesbescherming. De nadruk van deze beschermer ligt op de flexibiliteit en luchtdoorlatendheid tijdens het werk met meerdere ventilatieopeningen langs de pezen om de benen koel te houden. Een ideale allround beschermer geschikt voor zowel dressuur als springen. 3D-mesh en geperforeerde schokabsorberende voering en superzachte lycra-binding houden de benen koel en schuren niet. De gebruiksvriendelijke Quick Release-nopjes zorgen voor eenvoudige positionering en de elastische sluiting is veilig, en zorgen voor stabiliteit.

De Ultra Mesh Snug Boots vallen qua pasvorm wat ruimer (breder) dan de oudere modellen Snug Boots.
De achterbeschermers hebben een bredere binnen voering en kunnen daarom ook gebruikt worden voor paarden met grovere voorbenen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!