Jodiumtinctuur 500ml
Jodiumtinctuur 500ml
Gebruik Schudden voor gebruik. Inwerktijd eindigt wanneer de alcohol is verdampt (min. 30 sec).   Samenstelling Jodiumtinctuur 1% FNA (10 mg jodium, 12,5 mg natriumjodide, 70%...
€ 25,95
Prijs per 500ml
Aantal: 
Bestellen
 
Gebruik
Schudden voor gebruik.
Inwerktijd eindigt wanneer de alcohol is verdampt (min. 30 sec).
 
Samenstelling
Jodiumtinctuur 1% FNA (10 mg jodium, 12,5 mg natriumjodide, 70% alcohol)
 
Waarschuwing en voorzorgen
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. Explosieveilige elektrische/ventilatie-/verlichtingapperatuur gebruiken. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Opslag- en opvangreservoir aarden. De inhoud en de verpakking verwerken volgens de nationale voorschriften. Buiten bereik van kinderen houden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Voorzichtigheid is geboden in geval van jodiumovergevoeligheid en schildklierafwijkingen.
 
Verschijnselen bij en behandeling van overdosering
Mocht een persoon onverhoopt grote hoeveelheden Jodiumtinctuur hebben binnengekregen, dan bestaat de behandeling uit het laten drinken van veel water of melk en eventueel het toedienen van een laxans.
Waarschuw onmiddellijk een arts.
 
Bewaring
Bewaren bij kamertemperatuur (15-25° C). 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!