Horseflex magnesium citraat 1000gr Horseflex magnesium citraat 1000gr
Horseflex magnesium citraat 1000gr Horseflex magnesium citraat 1000gr
Horseflex magnesium citraat 1000gr
HorseFlex Magnesiumcitraat is een voedermiddel voor paarden ter ondersteuning van de spieren en het zenuwstelsel. Het speelt een grote rol in de signaaloverdracht en de ontspanning van de spieren...
€ 30,95
Prijs per 1000gr
Aantal: 
Bestellen
 
HorseFlex Magnesiumcitraat is een voedermiddel voor paarden ter ondersteuning van de spieren en het zenuwstelsel. Het speelt een grote rol in de signaaloverdracht en de ontspanning van de spieren van een paard.
Magnesiumcitraat als een supplement voor paardenMagnesium is een mineraal dat een belangrijke functie heeft in het lichaam van een paard. Naast dat het zorgt voor de signaaloverdracht van en naar de spieren, is magnesium ook verantwoordelijk voor de ontspanning van de spieren. Je zou kunnen zeggen dat calcium zorgt voor het aanspannen van de spieren, en dat magnesium er vervolgens voor zorgt dat de spieren weer kunnen ontspannen. HorseFlex Magnesiumcitraat bestaat uit 100% puur magnesiumcitraat en ondersteunt zo de normale spierfunctie en het natuurlijk herstel van de spieren van jouw paard.
Het belang van magnesium voor een paardMagnesium is misschien wel het meest bekende supplement voor paarden. Het is dan ook een belangrijk mineraal met verschillende functies in het lichaam van een paard. Normaal gesproken krijgt een paard magnesium binnen door het voer. Helaas is er in de bodem waarop hooi en gras groeit nog maar weinig magnesium aanwezig waardoor de kans op een magnesiumtekort bij een paard groot is. Magnesium is echter van groot belang voor de gezondheid van een paard doordat het een cruciale rol speelt in het behoud van een goede spierfunctie.

Verschillende soorten magnesium Er zijn verschillende vormen van magnesium met ieder een andere mate van opneembaarheid. Als je op zoek bent naar een goed opneembare vorm van magnesium voor jouw paard, kan je het beste kiezen voor magnesiumcitraat of -chelaat. Beide vormen van magnesium zijn goed opneembaar in het paardenlichaam, met het verschil dat magnesiumchelaat door het lichaam wordt gezien als aminozuur en daardoor nog sneller en makkelijker wordt opgenomen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies