Horseflex Rozenbottel 100gr Horseflex Rozenbottel 100gr Horseflex Rozenbottel 100gr
Horseflex Rozenbottel 100gr Horseflex Rozenbottel 100gr Horseflex Rozenbottel 100gr
Horseflex Rozenbottel 100gr
it proefzakje bevat een kleine hoeveelheid rozenbottel om je paard kennis te laten maken met dit smakelijke kruid. Rozenbottels zijn de vruchten van de rozenbottelstruik en van nature zeer rijk aan ve
€ 4,95
Prijs per 100gr
Aantal: 
Bestellen
 

Proefzakje rozenbottel voor paarden

Dit proefzakje bevat een kleine hoeveelheid gedroogde rozenbottel om je paard kennis te laten maken met dit smakelijke kruid. Rozenbottels zijn de vruchten van de rozenbottelstruik en van nature zeer rijk aan verschillende voedingsstoffen zoals biotine en vitamine C. Hierdoor draagt het bij aan een gezonde hoefgroei, behoud van een goede weerstand en ondersteunt het de natuurlijke afvoer van afvalstoffen.

Rozenbottel als gezonde snack

Paarden zijn vaak gek op rozenbottels en eten ze zowel vers als gedroogd. Heb je een struik in je tuin of weide staan? Dan kun je de bottels vers aan je paard geven! De vruchten rijpen in de late nazomer en begin van de herfst. Heb je geen rozenbottelstruik of verse bottels, dan kan je uiteraard kiezen voor onze gedroogde rozenbottels. Deze kleine vitamine bommetjes zijn een ware gezonde snack voor elk paard!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies