Horseflex Kleefkruid 800gr met maatschepje Horseflex Kleefkruid 800gr met maatschepje
Horseflex Kleefkruid 800gr met maatschepje Horseflex Kleefkruid 800gr met maatschepje
Horseflex Kleefkruid 800gr met maatschepje
Kleefkruid voor paarden kan goed ingezet worden ter ondersteuning van de natuurlijke afvoer van afvalstoffen en vocht. Het wordt dan ook vaak het ‘lymfekruid’ genoemd.
€ 18,95
Prijs per 800gr
Aantal: 
Bestellen
 
  • 100% puur Kleefkruid
  • Een smakelijk en gezond kruid
  • Ondersteunt de afvoer van afvalstoffen
  • Draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht
  • Vrij van toegevoegde suikers, kleur-, geur- en smaakstoffen

HorseFlex Kleefkruid is een voedermiddel voor paarden ter ondersteuning van het lymfestelsel en de afvoer van afvalstoffen en vocht. Het is zeer geschikt voor tijdens het najaar- en winterseizoen en voor paarden die (tijdelijk) minder beweging krijgen.
Kleefkruid als een supplement voor paardenKleefkruid (Galium aparine) groeit graag rondom weides en wordt vaak onterecht gezien als onkruid. Paarden vinden kleefkruid doorgaans juist erg lekker om te eten, zowel vers als gedroogd. Naast dat het een smakelijk kruid is, is het ook een erg gezond kruid voor paarden! Kleefkruid wordt door de gezonde eigenschappen ook wel lymfekruid genoemd. Het is namelijk een belangrijk kruid voor de ondersteuning van het lymfesysteem en wordt daardoor gezien als een natuurlijke vochtafdrijver voor paarden. Zo draagt kleefkruid bij aan een goede doorbloeding, ondersteunt het de afvoer van afvalstoffen en vocht en draagt het bij aan een gezonde en glanzende vacht.

Wanneer kan ik kleefkruid geven aan een paard?Kleefkruid staat bekend als een natuurlijke vochtafdrijver en is daarom zeer geschikt voor paarden die langere tijd op stal staan en (tijdelijk) minder beweging krijgen. Denk bijvoorbeeld aan paarden die door een blessure of operatie boxrust hebben of paarden die in het najaar en de winter langere periodes achter elkaar op stal staan. Wanneer een paard niet genoeg beweging krijgt, kunnen de afvalstoffen ophopen in de benen en kan jouw paard baat hebben bij extra ondersteuning van het lymfesysteem. Kleefkruid heeft van nature een positieve werking op het lymfestelsel en is daarom ideaal om jouw paard van binnenuit extra te ondersteunen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies