Horseflex Glucose Support 600gr Horseflex Glucose Support 600gr
Horseflex Glucose Support 600gr Horseflex Glucose Support 600gr
Horseflex Glucose Support 600gr
Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden tijdens wisselende suikergehalten in het gras of bij een verandering in het rantsoen. Zeer geschikt tijdens het weideseizoen wanneer het fructaan gehalt
€ 29,95
Prijs per 600gr
Aantal: 
Bestellen
 
Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden tijdens wisselende suikergehalten in het gras of bij een verandering in het rantsoen. Zeer geschikt tijdens het weideseizoen wanneer het fructaan gehalte in het gras vaak erg hoog is.
  • Helpt de glucosespiegel in balans te houden
  • Voor behoud van een gezond gewicht
  • Ter ondersteuning tijdens het weideseizoen
  • 100% puur en hoogwaardig product
  • Vrij van toegevoegde suikers, kleur, geur-en smaakstoffen

HorseFlex Glucose Support is een aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning van de suikerstofwisseling. Het supplement helpt de glucosespiegel in balans te houden tijdens de wisselende suikergehaltes in het gras en tijdens veranderingen van het rantsoen.
Wat is Glucose Support voor paarden?Glucose Support is een poedermix van puur natuurlijke ingrediënten en kan worden ingezet bij paarden of pony’s ter ondersteuning van een gezonde suikerstofwisseling. De mix bevat onder andere artisjok, brandnetel, curcuma, monnikspeper en biergist. Zo ondersteunt Glucose Support de glucose opname van jouw paard, heeft het een positieve uitwerking op het immuunsysteem en ondersteunt het een goede functie van de pancreas en darmen. Het helpt de glucosespiegel in balans te houden en is daarom zeer geschikt tijdens het weideseizoen wanneer het fructaangehalte (suikergehalte) in het gras hoog is.

Problemen door voorjaarsgras bij paardenTijdens de wintermaanden is het maag-darmstelsel van je paard helemaal ingesteld op droog ruwvoer. Wanneer gras in de lente weer deel uit gaat maken van het dagelijks rantsoen is dit dan ook van invloed op de spijsvertering én de suikerspiegel van je paard. Maar hoe komt dat precies?
Gras produceert constant fructaan (een soort suiker), wat ervoor zorgt dat het kan groeien. Fructaan wordt pas verwerkt als de temperatuur hoog genoeg is. Hierdoor is het suikergehalte het hoogst zodra de temperatuur buiten gaat stijgen na een periode dat de groei van het gras stilstond. In het voorjaar is het fructaangehalte in het gras dan ook het hoogst. Als een paard te veel van dit suikerrijke gras binnenkrijgt, is er een risico op verschillende gezondheidsproblemen.

Wanneer kan je Glucose Support geven aan je paard?HorseFlex Glucose Support ondersteunt de suikerstofwisseling en helpt zo de glucosespiegel van jouw paard in balans te houden. Dit maakt dat Glucose Support zeer geschikt is om jouw paard te ondersteunen tijdens de overgang van stal naar weide en ook gedurende het gehele weideseizoen. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van een gezond gewicht en is daarom ook geschikt voor paarden die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken om op gewicht te blijven.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies