Horseflex Aller Relief 600gr
Horseflex Aller Relief 600gr
HorseFlex AllerRelief is een aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning bij kriebels door pollen, gras en stof.
€ 29,95
Prijs per 600gr
Aantal: 
Bestellen
 
Deze hoogwaardige kruiden poedermix met o.a. boswellia en bromelaïne geeft kriebels door pollen van gras, bloemen, planten en bomen minder kans, draagt bij aan een normale histamine afgifte wat een belangrijke rol speelt bij alle vormen van kriebels. Daarnaast draagt AllerRelief bij aan het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en versterkt het afweermechanisme van de huid, slijmvliezen en luchtwegen.

Kriebels bij paarden
Ieder paard krijgt wel eens te maken met kriebels wat heel normaal is, maar wanneer deze kriebels de boventoon krijgen kan het minder fijne gevolgen hebben. De belangrijkste veroorzakers van kriebels bij paarden in het voorjaar en de zomer zijn de beten van knutten (mugjes) en pollen van bloeiende gewassen zoals bloemen, grassen en bomen. Maar ook in het najaar en de winter kan je paard te maken krijgen met kriebels, bijvoorbeeld door de dikke wintervacht, luizen, wormen of allergieën. Lees hier meer over kriebels bij paarden, zoals de oorzaak, preventie en behandeling.

Pollenseizoen
De lente betekend voor veel paarden ook de start van het weideseizoen. Je paard brengt weer meer tijd buiten door wat helaas niet voor elk paard een pretje is. In het voorjaar begint alles te groeien en bloeien wat betekend dat er flink wat pollen door de lucht vliegen. Net als mensen, honden en katten, kunnen ook paarden gevoelig reageren op pollen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies