Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector
Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector Freejump Airbag bodyprotector
Freejump Airbag bodyprotector
Veilige protector welke binnen 98MS opgeblazen is
€ 595,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het AIRBAG FREEJUMP-vest is het eerste airbagvest gemaakt voor paardrijden dat is goedgekeurd door de NF S72-800-2022-norm. Frankrijk is het eerste land dat een norm heeft aangenomen voor de productie van ruiterairbags (PBM – Persoonlijke Beschermingsmiddelen). In afwachting van een Europese harmonisatie biedt de NF S72-800-2022-norm rijders meer bescherming door het beschermende oppervlak, de snelheid van het opblazen te regelen en door veel zwaardere impacttests op de vesten op te leggen. De Freejump Airbag is het resultaat van onze smaak voor innovatie en onze zorg voor de prestaties, het comfort en de veiligheid van de rijders. Paardrijden is een gevaarlijke sport, of het nu recreatief of op hoog niveau is. Martin Fuchs loopt sinds juli 2019 voorop met de Freejump Airbag.

De Freejump Airbag is een beschermend vest gemaakt voor paardrijden en wordt dicht op het lichaam gedragen, over een dun laagje kleding (T-shirt, trui of dunne trui...). Het maakt het mogelijk om de vitale zones van de rijder te beschermen. Compatibele jassen zijn voorzien van de badge "Freejump Airbag Technology".

BESCHERMING:
Cervicaal, rug, lumbaal, heiligbeen, bekken, thorax
1. Cervicale bescherming geoptimaliseerd bij het dragen van een gecertificeerde rijhelm
2.Optimale nekbescherming: een nekbrace stabiliseert de wervelkolom en vitale gebieden. De nekbescherming is aangepast aan elke maat.
3. Doorlopende heupprotectie voor een perfecte uitlijning van de romp.
4. Borstbescherming die is aangepast aan elke maat (24% van de borstomtrek en 100% van de taille-schouderlengte)
5. Rugbescherming ook aangepast aan elke maat (20% van de borstomtrek en 120% van de taille-schouderlengte)
6. /Freejump specificiteit/ Taillebescherming: betere bescherming van de wervelkolom en vitale organen dankzij 2 borsthoogtes per maat op maat XS-S-M-L (regular fit/ slim fit).

VOORSTELLING: Opblaassnelheid van 98ms. Het Freejump Airbag vest bereikt in 98 ms de nodige druk om een optimale bescherming te verkrijgen en overtreft de impacttests van de AFNOR NF S72-800-2022 norm.

GEMAK:
VEST CUT/Freejump specificiteit/: Getailleerd voor een betere bescherming en +10% geperforeerde stof voor een betere ventilatie.
MATERIAAL /Freejump specificiteit/: 100% Italiaanse stoffen: ademend, zijdeachtig en comfortabel.
STEUNPLAAT /Freejump specificiteit/ : Zachte steunplaat voor minder ongemak aan de zijkanten.
Y-SADDLE CORD BUCKLE/Freejump specificiteit/ : Hoogwaardige textielgesp: lichter en geen geluidsoverlast meer met de metalen gesp van de Keyball Leash.

TRIGGERING SYSTEEM : /Freejump specificiteit/ De Freejump Airbag gasgenerator is de meest efficiënte op de markt: klein formaat en lichtheid. /Freejump specificiteit/Het resetten wordt vergemakkelijkt door de dopgeleider bij het los- en schroeven: eenvoudig resetten en geen mogelijkheid om de dop te verliezen. De kogelbevestigingsclip maakt een veilige en vereenvoudigde reset van de Keyball Leash mogelijk.

ONDERHOUDS- EN BEWAARADVIES:
Niet in de machine wassen, chemisch reinigen of onderdompelen in water. Wij adviseren u om uw airbagvest met de hand te wassen met een spons/doek met milde wasmiddelen zonder te wrijven. Niet in de droger. Niet strijken. Stel uw airbagvest niet bloot aan hoge temperaturen (op een radiator, in de buurt van een vlam, gesloten voertuig in de volle zon). Laat uw airbagvest niet te lang opgevouwen of opgerold liggen. U kunt de aangeboden Freejump kartonnen hanger gebruiken om uw vest gemakkelijk op te vouwen tijdens het vervoeren. Bewaar je vest op een hanger op een droge en vochtvrije plaats.

PRODUCTGARANTIE: De Europese standaard voor productgarantie is 2 jaar. /Freejump-specificiteit/: nog 2 jaar wanneer het product is geregistreerd op de Freejumpsystem-website en 1 gratis revisie in de eerste 2 jaar sinds de aankoopdatum.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!