Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs
Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs
Eczeemdeken Equitheme Zilvergrijs
"Anti-eczeem" deken van 100% soepele polyester, met ondoorzichtige maasstof. Optimaal beschermd tegen zlefs de aller kleinste insecten en biedt uw paard comfort en rust. Ondoorzichtig en...
€ 76,95
€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
"Anti-eczeem" deken van 100% soepele polyester, met ondoorzichtige maasstof. Optimaal beschermd tegen zlefs de aller kleinste insecten en biedt uw paard comfort en rust. Ondoorzichtig en absorberend. Avacueert de transpiratie en limiteerd de doorgelaten hoeveelheid UV stralen, die schadelijk zijn voor de gevoelige huid. De deken sluit volledig om het lichaam van het paard aan, vanaf de hals tot aan de staart. Voorzien van lussen aan de basis van de hals en elastische singels verstelbaar aan de uiteindes (hals en achterbenen sluitbaar doormiddel van pvc clips). Een brede, afneembare buiksingel bedekt de gehele buik. Opstaand, het verdubbelt de bescherming op de flanken en wordt doormiddel van een clip aan de rug bevestigd. Elastisch en verstelbaar en past zich precies aan op de lichaamsbouw van uw paard. Wordt op zijn plaats gehouden door ritsen op de ruglijn en door een systeem van hechtstroken vanaf de borst die door clips en klittenband wordt bevestigd ter hoogte van de singellus van de buiksingel. Machine wasbaar op 30°C.

Excl hoofdmasker

5'9= onderlengte 175cm
6'0= onderlengte 183cm
6'3= onderlengte 190cm
6'6= onderlengte 198cm
6'9= onderlengte 206cm
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!