Arma Flyboots vliegenbeenbeschermers Zebra
Arma Flyboots vliegenbeenbeschermers Zebra
GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR. GEÏNFORMEERD DOOR DE WETENSCHAP. MONOCHROMATISCHE TECHNOLOGIE. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat strepen effectief voorkomen dat vliegen op het paard...
€ 35,95
Prijs per set van 4
Aantal: 
Bestellen
 
GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR. GEÏNFORMEERD DOOR DE WETENSCHAP. MONOCHROMATISCHE TECHNOLOGIE. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat strepen effectief voorkomen dat vliegen op het paard landen. De ZEB-TEK-stof schrikt hinderlijke vliegen en bijtende insecten af en houdt ze uit de buurt van de benen om ongemak en irritatie te voorkomen. Speciaal ontworpen in geventileerde Air Motion 3D-stof voor een verhoogde luchtstroom en minder warmteopbouw. Verstijfde verticale naden aan de achterkant van de vlieglaarzen houden ze veilig en verhoogd. Lichtgewicht en ergonomisch gevormde, fleece gebonden randen zorgen voor superieur comfort, terwijl touch close riemen een veilige sluiting mogelijk maken. Set van 4. 80% UV-blokkering, waardoor het risico op zonnebrand en zonnebleking wordt verminderd. De effectiviteit kan na verloop van tijd afnemen. Test uitgevoerd volgens BS EN 13758-I-2002+AI:2006.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!