NAF General Purpose Compleet Supplement 3kg
NAF General Purpose Compleet Supplement 3kg
Volledig vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de algehele gezondheid het hele jaar door. Ideaal voor paarden en pony's die minder dan de door de fabrikant aanbevolen...
€ 47,50
Prijs per 3kg
Aantal: 
Bestellen
 

Volledig vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de algehele gezondheid het hele jaar door. Ideaal voor paarden en pony's die minder dan de door de fabrikant aanbevolen hoeveelheid krachtvoer krijgen.

Ontworpen om vezelrijke, laag geconcentreerde voeding aan te vullen. Ideaal als dagelijkse aanvulling op het voer van paarden op een hooi-, kuilvoer- of afslankrantsoen, voor paarden die 's zomers in de wei niet worden bijgevoerd, voor "sobere rassen" en paarden die minder krachtvoer eten dan de door de fabrikant van het voer geadviseerde hoeveelheid. NAF Kompleet kan aan ieder rantsoen toegevoegd worden.
Het bevat (een zeer geringe hoeveelheid) melasse.

Dosering:
Paarden
Actief: 60-75 gram per dag (2-2,5 schepjes)
Rust: 45-60 gram per dag (1,5-2 schepjes)
Pony's
Actief: 30-60 gram per dag (1-2 schepjes)
Rust: 30 gram per dag (1 schepje)

1 maatschepje van 50 ml bevat circa 30 gram. Een emmer van 3 kg is bij een dagelijkse dosering van 60 gram voldoende voor circa 50 dagen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies