Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX
Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX Backprotector Equitheme COX
Backprotector Equitheme COX
De EQUITHEME "Cox" rugbeschermer is een lichte en flexibele rugbeschermer. Niet-afneembare en met de hand wasbare hoes. Samenstelling: 50% nylon elastaan, 15% polyester en...
€ 109,95
€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De EQUITHEME "Cox" rugbeschermer is een lichte en flexibele rugbeschermer.
Niet-afneembare en met de hand wasbare hoes.

Samenstelling: 50% nylon elastaan, 15% polyester en 35% NBR (Nitrilbutadieenrubber / Caoutchouc Butadiène Nitrile) in de hoes, samengesteld uit verschillende lagen schuim met hoge dichtheid.
Voldoet aan de normen NF EN 1621-2:2014, Niveau 2: Beschermende kleding tegen mechanische schokken voor motorrijders - Deel 2: rugbeschermers - Eisen en testmethoden en EN 17092-6:2020 - Klasse C, Beschermende kleding voor uitgevoerde motorrijactiviteiten op de weg.
Het feit dat dit product bedoeld is voor motorrijden staat het gebruik ervan voor paardrijden niet in de weg, maar het kan een beschermend vest dat voldoet aan de norm EN 13158:2018, die overeenkomt met de beoefening van de paardensport, niet vervangen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies