HorseFlex Natuurlijke vitamine E
HorseFlex Natuurlijke vitamine E
HorseFlex Natuurlijke Vitamine E is een voedermiddel voor paarden ter ondersteuning van de spieren, spierstofwisseling en vruchtbaarheid. Het bevat de hoogste kwaliteit natuurlijke vitamine E...
€ 137,95
€ 134,95
Prijs per 1620 gram navulzak
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

HorseFlex Natuurlijke Vitamine E is een voedermiddel voor paarden ter ondersteuning van de spieren, spierstofwisseling en vruchtbaarheid. Het bevat de hoogste kwaliteit natuurlijke vitamine E (RRR-alpha-tocoferol) met MSM, zonder toevoeging van selenium.
Vitamine E ondersteunt de natuurlijke afvoer van o.a. spierafvalstoffen zoals melkzuur en draagt bij aan een goede spierfunctie en de vruchtbaarheid. Sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden hebben vaak meer behoefte aan Vitamine E.
De natuurlijke vorm van vitamine E (d-alpha-tocoferol of rrr-alpha-tocoferol), wordt beter opgenomen dan een synthetische vorm van vitamine E.

Bij paarden is vitamine e in vele opzichten erg belangrijk. Het is namelijk goed voor het immuunsysteem, het zenuwstelsel, de vruchtbaarheid en de spieren van een paard. Hierdoor heeft een paard ook een redelijk grote hoeveelheid aan vitamine e nodig. Echter is dit afhankelijk van de hoeveelheid arbeid die een paard uitvoert. Hoe zwaarder en langer de arbeid is, hoe meer natuurlijke vitamine e een paard nodig heeft. Een sportpaard, drachtige merries en opgroeiende paarden hebben dan ook vaak meer vitamine e nodig.

Normaal krijgt een paard vitamine e binnen door gras van de weide, maar er zijn periodes waarin een paard minder buiten staat. Dan kan een er een tekort ontstaan aan natuurlijke vitamine e. Een tekort aan vitamine e is niet fijn voor een paard. Dit tekort kan namelijk leiden tot symptomen van spierschade en vet ontsteking. Spierschade kan je herkennen aan stijfheid, spierpijn en langdurig herstel na een intensieve training. Om dit tekort te verhelpen kan je voor extra ondersteuning je paard supplementen toedienen. HorseFlex heeft hiervoor een supplement met de natuurlijke vorm van vitamine e, dit wordt beter door een paard opgenomen dan een synthetische vorm.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies