SuikerBalans - VITALstyle
SuikerBalans - VITALstyle
VITALstyle SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden te ondersteunen. WAAROM KIEZEN VOOR SUIKERBALANS? Draagt bij aan het behoud van een gezonde...
€ 43,95
Prijs per 1 liter
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

VITALstyle SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden te ondersteunen.

WAAROM KIEZEN VOOR SUIKERBALANS?


GEVOELIG VOOR SUIKER?

Heb je moeite om je paard of pony op gewicht te houden? Of is je paard of pony gevoelig voor suiker bij weidegang? Ondersteuning van de suikerstofwisseling is dan belangrijk. SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden te ondersteunen. Wisselende suikergehalten in het gras, bijvoorbeeld in het voorjaar, kunnen een uitdaging zijn voor een paardenlichaam. Een normale bloedsuikerspiegel is essentieel voor het behoud van een gezond lichaamsgewicht, de doorbloeding van de hoef en een gezonde spierwerking. SuikerBalans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel, onmisbaar bij gras met een hoog fructaangehalte.

WANNEER SUIKERBALANS?


WAAROM DE SUIKERSTOFWISSELING ONDERSTEUNEN?

Van nature legt een paard dagelijks lange afstanden af om een optimaal rantsoen bij elkaar te scharrelen. Een afwisselend rantsoen met o.a. kruiden, bloemen, takken en natuurlijk gras is daarbij de basis. Het grasland en ruwvoer van tegenwoordig is vaak eenzijdig samengesteld. Daarbij komt ook dat het suikerrijke Engelse Raaigras niet geschikt is voor paarden. Juist in het voorjaar, als het gras flink groeit dankzij het voorjaarszonnetje, bevat het gras extra veel suiker. De inname van suikerrijk gras kan zorgen voor een te hoge bloedsuikerspiegel. Als deze continu te hoog is, kan dit al snel tot gezondheidsproblemen leiden. Het is daarom belangrijk dat de bloedsuikerspiegel in balans blijft.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies