Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX
Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX
Bruder - Traktor Case IH Opum 300 CVX
Deze Bruder 1:16 tractor Case IH Optum 300 CVX is gemodelleerd naar de echte trekkers die elke uitdaging met maximaal vermogen, efficiëntie en tevens betrouwbaarheid beheersen en indruk maken...
€ 38,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Deze Bruder 1:16 tractor Case IH Optum 300 CVX is gemodelleerd naar de echte trekkers die elke uitdaging met maximaal vermogen, efficiëntie en tevens betrouwbaarheid beheersen en indruk maken met hun gloednieuwe ontwerp. De cabine heeft ramen aan alle kanten en beschikt over eenvoudig te openen deuren. De vouwbare motorkap biedt toegang tot de indrukwekkende motor. Dankzij de geïnstalleerde pendelende as en de stuurwiel-verlenging dat door het dak heengaat, heeft de machine een uitstekende bediening en rijcomfort. De in hoogte verstelbare achterkoppeling is geschikt voor alle aanhangers uit de Professional serie. De nieuwe afneembare wielen zorgen voor nog meer speelplezier. Dit model is compatibel met de optionele licht- en geluidsmodule. De tractor is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Let op dat de figuren niet worden meegeleverd.

Kleur: rood en zwart Materiaal: kunststof Afmetingen: 34,5 x 18 x 20,5 cm (L x B x H) Schaalmodel: 1:16 Bestuurderscabine: Motorkap kan geopend worden Deuren kunnen geopend worden Automotive behuizing: Voorlader Offroad achteras Stuurbare en off-road vooras Extra stuurgreep waardoor sturing vanuit het zonnedak mogelijk is Profielbanden Afneembare banden Figuurtjes zijn niet bij de levering inbegrepen WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies