Bruder Tractor Claas Axion 950 Bruder Tractor Claas Axion 950 Bruder Tractor Claas Axion 950
Bruder Tractor Claas Axion 950 Bruder Tractor Claas Axion 950 Bruder Tractor Claas Axion 950
Bruder Tractor Claas Axion 950
Koning winter is weer in het land en de wegen zijn onbegaanbaar vanwege hevige sneeuwval. Geen probleem, want gelukkig bestaat er zoiets als de Claas Axion 950 tractor van Bruder, gemaakt op...
€ 38,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Koning winter is weer in het land en de wegen zijn onbegaanbaar vanwege hevige sneeuwval. Geen probleem, want gelukkig bestaat er zoiets als de Claas Axion 950 tractor van Bruder, gemaakt op schaal 1:16. Deze stoere speelgoed tractor van Bruder kan worden gebruikt om de wegen, zelfs tijdens de strengste winters, sneeuwvrij te houden. Deze tractor kan goed gecombineerd worden met andere mechanische accessoires van Bruder, zoals bijvoorbeeld de sneeuwblazer. Met de Bruder Action 950 kunnen uw kinderen ongeëvenaard en realistisch speelplezier beleven. Dankzij het stevige materiaal waarvan deze tractor is vervaardigd, kan hij zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit model is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder.Kleur: groen, zwart en rood Materiaal: kunststof Afmetingen: 34,5 x 18 x 20,5 cm (L x B x H) Schaal: 1:16 Opening motorkap en deuren Afneembaar gewicht aan de voorkant Trekkoppeling met in hoogte verstelbaar optilgereedschap Trekhaak voor voorlader Stuurbare en off-road vooras Ingebouwde dubbele banden Extra stuurgreep waardoor sturing vanuit het zonnedak mogelijk is WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies