Bruder 02599 – Landrover Defender Pick up met Jet-ski
Bruder 02599 – Landrover Defender Pick up met Jet-ski
Voor veel mensen is een vakantie aan zee nog steeds het toppunt van ontspanning. Zon, zee en zandstrand zijn de factoren voor een geweldige vakantie. Op veel van deze stranden zijn waterscooters te...
€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Voor veel mensen is een vakantie aan zee nog steeds het toppunt van ontspanning. Zon, zee en zandstrand zijn de factoren voor een geweldige vakantie. Op veel van deze stranden zijn waterscooters te zien. Deze worden zowel gebruikt in de verhuur voor vakantiegangers, maar ook als een voertuig voor kustredding. BRUDER presenteert de nieuwe zomercombinatie van Land Rover Defender Pick up met Personal Watercraft. 

Naar het water trekt de Land Rover Defender Pick up de trailer en laadt moeiteloos. Naast de motorkap, die zicht biedt op het gedetailleerde motorblok, kunnen ook de achter- en zijdeuren worden geopend en de achterbank worden verwijderd of de trekhaak worden verwijderd. Door de vering van beide assen wordt elk terrein met gemak beheerst, zelfs tijdens het spelen. De nieuwe BRUDER Personal Watercraft heeft een onzinkbare constructie die gemakkelijk bestand is tegen kapseizen. De bestuurder is voor de veiligheid uitgerust met een reddingsvest. Twee bworld figuren zijn te vinden op de Watercraft. Voor het vervoer van het watervoertuig wordt een aanhangwagen in modern design gebruikt, die een neerklapbare oprijplaat en steunvoeten voor en achter heeft. De Waterscooter wordt bevestigd met de bijgeleverde transportbeugels.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies