Beaphar COMBOtecĀ® Spot-On hond 20-40kg 2 pipetten
Beaphar COMBOtecĀ® Spot-On hond 20-40kg 2 pipetten
Beaphar COMBOtec® hond 20-40kg is een vlooiendruppel met een extra brede werking. Het doodt vlooien, teken en bijtende luizen. Daarnaast beschermt het de omgeving van het behandelde dier door...
ā‚¬Ā 22,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Beaphar COMBOtec® hond 20-40kg is een vlooiendruppel met een extra brede werking. Het doodt vlooien, teken en bijtende luizen. Daarnaast beschermt het de omgeving van het behandelde dier door de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen te gaan.

Beaphar COMBOtec® hond 20-40kg bevat een combinatie van Fipronil en de insecten groeiregulator (S)-Methopreen. Hierdoor is een vlooienplaag sneller onder controle. COMBOtec® doodt vlooien gedurende 8 weken én voorkomt gedurende die periode nieuwe vlooien in de omgeving door de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen te gaan. Doodt teken gedurende 4 weken. Doodt bijtende luizen. Geschikt voor honden met een gewicht van 20-40kg en een leeftijd vanaf 8 weken. Veilig te gebruiken tijdens dracht en lactatie.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!
Accepteer geselecteerde cookies