Cellpad Schoftverhoger Schoftonderlegger “Dynamic”  60cm
Cellpad Schoftverhoger Schoftonderlegger “Dynamic” 60cm

Cellpad vormt zich naar de contouren van het paard en vormt daardoor een stabiele basis voor de ligging van het harnachement. Door de zelfregulerende eigenschappen ontstaat een ideale ergonomische ...

€ 64,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Cellpad vormt zich naar de contouren van het paard en vormt daardoor een stabiele basis voor de ligging van het harnachement. Door de zelfregulerende eigenschappen ontstaat een ideale ergonomische gewichtsverdeling van het harnachement hetgeen paard en menner ten goede komt. Het vermindert het schokken en verlicht de drukpunten.

Cellpad Schoftverhoger “Dynamic”
De schoftverhoger “Dynamic” is 28 mm dik waardoor de basis al zorgt voor een ergonomische drukverdeling en schokdempend effect.
De Dynamic is tevens voorzien van meerdere vakken waar men met de, in verschillende dikte verkrijgbare inlays, de ligging van het schoftje helemaal op het individuele paard kan instellen. Hierdoor ontstaat op comfortabele wijze schoftvrijheid bij het paard.
De inlays worden niet standaard meegeleverd met de Cellpad schoftverhoger Dynamic.
De inlays zijn verkrijgbaar in 3 mm, 6 mm en 9 mm dikte, het is mogelijk meerdere inlays te gebruiken in één vak.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!