PUUR Zinc Sulphur paste 150gr
PUUR Zinc Sulphur paste 150gr

Voor de huid. Met name bij natte plekken. Voor in de kootholte bij paarden. Dosering Enkele malen per dag (1 - 3 x daags) dun aanbrengen. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdoser...

€ 26,95
Prijs per 400gr

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Voor de huid. Met name bij natte plekken. Voor in de kootholte bij paarden.

Dosering
Enkele malen per dag (1 - 3 x daags) dun aanbrengen.
Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.
Toediening
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Bescherm de wond of aangedane plek, indien nodig, tegen schuren en likken. Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Contact met de ogen vermijden. Geeft vlekken op textiel en op een lichte vacht.
Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.
Dit product kan blijvend worden gegeven.
Interactie en contra-indicatie
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. klik op de AVG pagina voor meer informatie!